Kuukauden tuote

made in korso haluaa tukea paikallista käsityöosaamista. Kuukauden tuotteet ovat korsolaista käsityöosaamista parhaimmillaan.

Syksy 2017 | Maaliskuu - Toukokuu 2017 | Joulukuu 2016 - Tammikuu 2017 | Marraskuu 2016 | Lokakuu 2016 | Syyskuu 2016

Syksy 2017
Käsitöitä Tähtitorilla!

Tähtitorilla voi nyt tehdä kirpputoriostosten ohella myös korsolaisia käsityölöytöjä! Joko itselle tai lahjaksi.

Tähtitori, Korsonpolku 4, 01450 Vantaa

Joulukuu 2016 - Tammikuu 2017
Lämmintä ylle talvipakkasilla

Söpölandian sauman & silmukan tuubihuivit on ommeltu laadukkaasta 100 % puuvillatrikoosta. Heti saatavilla olevat huivit sekä tilauksesta valmistettavien huivien kuosit näkyvät kuvassa. Hinta 25 €.

Ihanan lämpöisissä lapasissa on fleecevuori. Päällinen on puuvillaneulosta (musta-harmaat), puuvillatrikoota (ruusukuvioiset) tai merinovillaa (maatuskat). Puuvillaresori pitää lapaset paikallaan, ja resoria taittamalla varresta saa muokattua itselleen sopivan. Hinta 15 €.

Kuvassa kollaasi erilaisista kangaskuoseista, joissa on ruusuja, pilkkuja, kukkaornamentteja, raitoja, sekä yksivärinen vihreä kangas
Kuvassa rivissä kolme lapasparia, joista yhdessä on mustalla pohjalla punaisia ruusuja vihreine lehtineen ja sinikelloja, toisessa harmaansävyinen lehtimäinen kuosi ja kolmansissa mustavalkoinen maatuskanukkekuosi.
Kuvassa lapaspari, jonka kuosina on mustalla pohjalla punaisia ruusuja vihreine liehtineen, sinikelloja ja keltaisia leinikkejä.
Kuva, jossa neljä erilaista tuubihuivia mallinuken päällä. Yhdessä on punavalkoinen kukkakuosi, toisessa puna-turkoosi kukkakuosi tummemmanpunaisella pohjalla, kolmannessa mustavalkoinen kamee-korukuosi harmaalla pohjalla ja viimeisessä valkoinen graafinen kukkakuosi ruskealla pohjalla.
Tilauksen voi tehdä joko sähköpostitse: sopolandian(at)gmail.com tai Facebook-sivujen kautta

Marraskuu 2016
Koruja ja kynttilöitä

Kuukauden teemana on tällä kertaa korut ja kynttilät. Niinpä esittelemmekin teille tällä kertaa useita tuotteita, useilta eri tekijöiltä. Marraskuun kuukauden tuotteina on upeita koruja Heidi Koivuselta, Minnan Hopeakoruilta sekä Jasmin Designilta. Lisäksi esittelyssä on Inkun Ideapajan kynttiläkurssit, joilla päästään vihkiytymään kynttilänteon saloihin.

Muistathan myös made in korso 3.11. Korso Cafessa!
Lasihelmikoru, jossa erikokoisia helmiä. Isoja vihertäviä raidallisia ja litteitä lasihelmiä, joiden välissä meripihkan ja tummanvihreän värisiä pienempiä helmiä.
Turkoosisävyinen lasihelmikoru, jossa isompia sinertäviä lasihelmiä ja niiden välissä rusehtavia kuparin värisiä pienempiä lasihelmiä.
Nahkanauhassa roikkuva violetti keraaminen kukkariipus.
Kuva, jossa hopealenkeistä tehty ketju lepää valkoisen kahvikupin korvansangassa valkoista pöytää vasten.
Kuvassa puulankulla hopealenkeistä tehdyt riippuvat korvakorut, kaulakoru sekä ranneketju.
Hopeinen ketju nurmikolla.
Kolmen kuvan kollaasi, joissa kaikissa roikkuu rivissä eri värisiä huurteisia lasihelmikorvakoruja. Värejä ovat vihreä, turkoosi, violetti, persikka, oranssi, vaalean oranssi, vaaleanpunainen ja pinkki.
Kuva jossa vanha kahvikuppi pöydällä asetin päällä. Kahvikuppiin on valettu kynttilä, joka palaa.
Kuvassa pitkiä kynttilöitä, joista yksi seisoo pystyssä kynttilänjalassa ja muut viisi makaavat vieressä. Jalassa seisova kynttilä on valkoinen ja vieressä makaavissa vielä toinen valkoinen ja lisäksi kaksi punaista ja kaksi vihreää, joiden päät ovat valkoiset.
Kuva, jossa nainen kastaa punavalkoisia kynttilöitä. Etualalla lukuisia kynttilöitä kuivumassa, valkoisia, punavalkoisia, sinivalkoisia ja vaaleanvihreävalkoisia.

Lokakuu 2016
Lokakuussa villiinnytään villasukista!

made in korso: lokakuun tuote on Aira Koskelan konstailemattomat ja perinteikkäät villasukat. Koskela neuloo perinteisiä saapassukkia perinteisestä 7-veljestä-langasta. Koska perinteisten villasukkien formaatti on ajan saatossa toimivaksi havaittu, niin mitä sitä hyvää muuttamaan.

Saatavilla koot 34-44
Muistathan myös made in korso Villisukat 8.10. Korson käsityökeskuksella!
Useampi pari erilaisia villasukkia roikkuu vierekkäin, esimerkiksi kokonaan vaaleansiniset, tummansiniset jonka varsissa valkoisia raitoja, vaaleansiniset vaaleanpunaisilla varsiraidoilla ja kirkkaan oranssit
Useampi pari villasukkia roikkuu rivissä, muun muassa vaaleansiniset tummansinisillä varsiraidoilla, kauttaaltaan punavalkoraidalliset, yksiväriset vaaleansiniset sekä valkoiset ja harmaat joissa tummansininen kärkiosa
Erilaisia villasukkia roikkumassa vierekkäin. Kaikissa raitoja varsissa: mustat punaisilla raidoilla, harmaat viininpunaisilla raidoilla, valkoiset tummansinisillä raidoilla ja kantapäällä, vaaleanpunaiset mustilla raidoilla ja punaiset valkoisilla raidoilla
Ota yhteyttä myyjään: aira.koskela(at)gmail.com

Syyskuu 2016
made in korso -postikortit: Seija Taipale

"Idea Korso-postikortteihin lähti siitä, että en löytänyt sellaisia mistään. Koska valokuvaan paljon ympäristöäni, päätin tarttua itse puuhaan ja luoda Korso-postikortteja. Kaikki kuvat on luonnollisesti otettu Korsossa ja kuvastavat arkea, yhteisöllisyyttä, pieniä, kauniita tai hauskoja yksityiskohtia, tuttuja maamerkkejä, maisemia ja melkein mitä vain Korsosta löytyy!"

Nyt ihastuttavat made in korso -postikortit 1 €/kpl!
Kuva postikortista jossa on kukkiva kirsikkapuu sinistä taivasta vasten ja made in korso -teksti
Kuva postikortista jossa tyttö kuiskuttaa pojan korvaan jotain heidän seisoessa joen varressa. Lisäksi made in korso -teksti
Kuva postikortista, jossa on kolme paperinukkea vierekkäin, joilla on vaatteet päällä. Lisäksi made in korso -teksti
Kuva made in korso -postikortin takaosasta, jossa on postikorttiviivasto, made in korso -logo sekä teksti Design by Seija Taipale Finland Instagram @muntaipale
Kuva postikortista, jossa lapsi seisoo syksyisten lehtien päällä ja pitää kädessään kahta tammenterhoa. Käden lisäksi näkyy osa pojan jalkaa, jossa on kumisaapas. Lisäksi made in korso -teksti
Postikorttikuva, jossa lapset menevät mäenrinnettä peräkanaa alas keppihevosilla.
Tyttö vaaleanpunaiset keijunsiivet selässään piirtää katuliiduilla kiveykselle vaaleanpunaisia sydämiä.
Postikorttikuva sinertävistä vuokoista
Ota yhteyttä myyjään: seijataipale1(at)gmail.com